10. helmikuuta 2018

Helmikuun eka

Hei ja hyvää helmikuuta! Aika menee ihan hullun nopeasti, vastahan vuosi vaihtui ja nyt mennään jo toisessa kuukaudessa. Postauksen ei ole suinkaan ollut tarkoitus olla julki helmikuun ensimmäisenä päivänä, kuten otsikosta voi päätellä, vaan vain kuukauden ensimmäinen. Hieman aikaisemmin se oli tosin tarkoitus saada julkaistua, mutta parin viime viikon aikana on ollut hieman kiirus ja tapahtunut paljon uusia juttuja. Tammikuun pari viimeistä viikkoa ahersin autokoulun ajotuntien parissa ja kortti tuli ensi yrittämällä helposti! Lueskelin netistä hieman kokemuksia autokoulua koskien ja yllättävän monella tuntui olevan negatiivista sanottavaa ja varmasti jännityksellä on osansa asiaan. Itse en ollut juurikaan ajanut aikaisemmin ja kävin lisäksi nopeammalla tahdilla, mutta mulle jäi vain positiivia kokemuksia enkä juuri jännittänytkään niin ajotunteja kuin inssiäkään. Ajo-opettaja olikin entinen ambulanssikuski ja kertoi mulle heti ensimmäisellä tunnilla miten vaarallinen laji ratsatsus on, olihan sitten pakko kertoa itsekin lähteneeni kerran ambulanssikyydillä tallilta ja muutenkin vierailleeni ensiavussa kyseisen lajin takia! Hevosista ja lajista riittikin sitten rupateltavaa tuntien ajaksi. Nyt saan toivottavasti pian auton ja pääsen ajelemaan, kauhea auto -ja ajokuume!

Tällä viikolla aloitin myös uuden työn, mikä on rajoittanut vapaa-aikaani aikaisen aamuherätyksen takia, sillä kello viideltä heräämään tottumattomana viikko on ollut melko rankka. Päälle vielä uuden homman opettelu ja kaiken muistaminen ovat kyllä väsyttäneet sen verran että nukkumaan on tullut lähdettyä aikaisemmin kuin pitkään aikaan! Töiden jälkeen olen vain käynyt tallilla ja tehnyt muita arkisia juttuja. Kunhan vain totun tähän uuteen rytmiin, vähenee varmasti myös väsymys. Olen kyllä todella iloinen uudesta työpaikasta, sillä vaikken oikein mistään koskaan stressaakaan ja uskon asioiden kyllä lopulta järjestyvän, niin alkoihan mm. pankkitilini hieman jo muistutella tallilla asuvasta nelijalkaisesta ja siihen kuluvasta rahasta. Nyt sillekin on taas turvattu katto pään päälle ja ruokaa masuun. ;) Carterin kuulumisia enemmän vaikkapa seuraavalla kerralla, mutta nyt hieman puhelinkuvia joulukuun lopulta viime viikolle.
-Hanna

Joulukuun lopulla ratsastin itsekseni tunteja pois vielä vanhalla tallilla ja onnistuin saamaan muistaakseni lähes kaikki pois ennen yrittäjän vaihtumista. Menin pitkästä aikaa Roopella ja treenailimme vähän koulua. Poni oli niin ihana! Harmittelinkin tuolloin miksei mulla ollut syksyllä enemmän rahaa.. Jos en tule enää ikinä ponin kyytiin kiipeämään, niin tuohon kertaan oli hyvä päättää. / Toisen kerran ratsastin Niilolla, jonka kanssa treenailtiin aikaisemmin yhdessä syksystä 2016 lopputalveen 2017. Pääsin siis vielä ratsastamaan kahdella entisellä treeni -ja kisakaverillani! / Carterin kanssa koulutreenejä ja hepan tuli ihan hiki töitä tehdessä.

Ratsastusseuran hallitus järjestäytyi ja kävimme ravintolassa syömässä super hyvää ruokaa. Nam! / Kisahuopa kaivettu varastosta ja pääsee toivottavasti pian käyttöön. Heppa tosin saattoi hankkia itselleen sairaslomaa ja haaveillut kisat menevät meiltä ohi. Kisoja kuitenkin tulee aina ja C:n terveys on tärkeintä. / Ihana talvinen maisema tallilta. Tuo paikka on edelleen toinen koti. / Paksun talliloimenkin läpi on mahdollista hankkia reikiä!

Carterin ja sen vanhan kaverin Bambin unihetki treenien alkuun. / Ystävien kanssa testaamassa uutta (ainakin itselleni) ravintolaa ja ainakin pizza oli todella hyvää. / Heidi kävi poikkeamassa Tampereella ja oli pakko nähdä shoppailuiden ja kahvien merkeissä. / Tallihommat periaatteessa jatkuvat, sillä meillä pyörii viikonloppurinki yksärien kanssa ja aina muutaman viikon välein vuoro osuu omalle kohdalle ja tallille on mentävä heti aamusta tarhaamaan hepat, ihan niikuin joskus monen vuoden ajan. Tarhauksen jälkeen olen yleensä käynyt heti aamulla liikuttamassa hepan ja saanut nauttia ihanan rauhallisista ja kiireettömistä aamuista.

Vähän kukkia kotiin piristykseksi! / Koitan olla syöttämättä hepalle mitään ylimääräistä, mutta rakastan tehdä näitä ruokia. :D / Upean pakkaspäivän kuva, sormet tosin jäätyy heti ja aina. / Kaikkensa antanut true kouluhevonen Heiskasen kouluvalkun jälkeen. Parin viikon päästä uusiksi!

Meillä on ollut vohvelirauta jo monta vuotta ja aikaisemmin sitä käytettiinkin melko ahkeraan. Monta vuotta se kuitenkin lojui kaapin pohjalla, kunnes vihdoin kaivoin sen esille ja tein aamupalavohvelit. Oli muuten rasittavaa hommaa, sormetkin paloi, mutta hyviä tuli. / Talvikuvauksia C:n kanssa pari viikkoa sitten. Ihania kuvia tuolta päivää luvassa lähiaikoina! / Kävimmepä ojassakin kaverin kanssa jokunen aika sitten liukkailla ja sinne auto myös jäi ja oma matkani jatkui bussilla. / Tänä päivänä nappasin työpaikan heti haastattelussa ja siitä iloisena suuntasin kahvilaan pariksi tunniksi ennen ajotunteja.

Nämä kaikki kuvat ihanalta viikonlopulta Helsingistä kavereiden kanssa. Meidän Viroporukka näki pitkästä aikaa koko poppoolla, parasta! Hauskaa aikaa yhdessä, naurettiin paljon, syötiin hyvin ja lauantai-ilta vietettiin Great Gatsby juhlissa, jotka olivat kyllä rahansa arvoiset!

Kaksi ensimmäistä kuvaa vielä Helsingistä. Sunnuntaina halusimme tehdä vielä jotakin kivaa ennen kotiin lähtöä ja koska Korkeasaari räntäsateessa ei houkutellut niin päätimme tehdä sinne retken mieluummin vaikka kesällä ja lähdimme katselemaan kaloja Sea Lifeen. Tuli ihan kesä ja Lontoo mieleen, sillä siellä kävin vastaavassa paikassa! / Carterille uudet kengät, kyllä kelpaa taas liikkua. / Kerrasta meni tosiaan inssi läpi ja nyt virallisesti liikenteessä. Virallinen korttikin saapui jo nopeasti postissa.

Vapaapäivän käppäilyt Carterin kanssa. Se niin tykkää katsella maisemia ja voisi varmaan seisoskella vaikka koko päivän vain katselemassa maailman menoa! / Ihana maastoreissun poniystävä, jonka kanssa oli parasta painella menemään. Tuli välillä ihan Saarenmaan maastoilut mieleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti