7. joulukuuta 2017

Paljon onnea SUOMI 100 🇫🇮


Huippua itsenäisyyspäivää kaikki! Mulla itselläni oli varsin mukava päivä, kun ensin aamulla menimme kaverina kanssa tallille hoitamaan hevoset ja teimme ensimmäistä kertaa maastoreissun tielle. Hieman vajaat pari tuntia saimme kulumaan helposti hyvässä seurassa ja juuri täydellisessä säässä, eikä hepoissakaan ollut juuri valittamista. Ihanaa kun on hevonen jonka kanssa voi tehdä oikeastaan mitä vaan ja tutkimusmatkat uusiinkiin maisemiin onnistuu huoletta ilman satulaa. On se vaan niin kultainen otus. Kauppareissun ja parin tunnin kotonahuilin jälkeen kokoonnuimme kaverini luokse syömään, katsomaan tietenkin linnanjuhlia sekä vain juhlistamaan satavuotiasta itsenäistä Suomea hauskaa pitäen.

Vaikka kuinka edelleenkin haluan löytää kivan työpaikan ja muuttaa johonkin toiseen maahan, niin varsinkin jotenkin tässä muutaman vuoden sisällä olen ymmärtänyt miten hieno ja rakas maa tämä kotimaa oikeasti onkaan. Minne ikinä menisinkin niin tulen aina kantamaan palaa Suomesta mukani ja olemaan ylpeä juuristani. Haluankin vielä sanoa olevani hyvin kiitollinen kaikille Suomen puolesta aikoinaan taistelleille ja maatamme urheasti puolustaneille. Onnea 100-vuotias Suomi!
-Hanna

Loppuun vielä heppakuvien lisäksi yksi kuva meidän herkullisista jälkiruuista. Näitä juhlakakkuja syöden oli hyvä seurata linnanjuhlia ja tietysti arvostella niitä pukuja. Ps. Nopeasti laskeskelin että jos eläisin 123-vuotiaaksi, niin pääsisin vielä osallistumaan Suomen 200-vuotis juhliin. Siinä tavoitetta elämään? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti