1. elokuuta 2017

Long time no see


Heippa pitkästä pitkästä aikaa! Kesä on hurahtanut ohitse kovaa vauhtia ja nyt eletään jo heinäkuun viimeistä päivää. (Suomessa tässä vaiheessa jo elokuun ensimmäistä.) Aika Englannissa on kulunut siivillä ja postailu on täysin jäänyt niin hitaanpuoleisen netin, ajan puutteen sekä kiinnostuksenkin puutteen takia. Monesti olen ajatellut kirjoittaa ja jakaa kuulumisia täältä, mutta aina se on jäänyt muiden tekemisten jalkoihin. Nyt kuitenkin vihdoin päätin herätellä blogia kesäuniltaan kuvapostauksen muodossa. Koska paljon on tapahtunut ja en ole varma mistä aloittaa, niin heitän pallon teille lukijoille ja saattekin nyt halutessanne heitellä kysymyksiä Englantiin liittyen! Niitä siis laittelemaan tuonne kommenttiboxiin. :)
-Hanna
Ylhäältä löytyy muutamia heppa/tallikuvia kesän varrelta. Tässä kuvassa grilliruokaa yhdeltä kesäkuun illalta, kun vietettiin talliporukalla aikaa altaalla.

Junat ja bussit on tulleet tutuiksi, kun olen reissannut vapaa päivinä. Hyvin on toimineet ja on ollut helppoa kulkea!


Porstmouthin seikkailu, jolloin tuli nähtyä vähän kaupunkia, kierreltyä museossa ja ihailtua maisemia Spinnaker towerista.


Nämä viimeiset kuvat Lontoosta, jonne pääsin vihdoinkin. Olen ihan rakastanut tähän kaupunkiin ja tällä viikolla jatkuu taas kaupungin tutkiminen.


Aika upeat maisemat St. Paul's Cathedralin huipulta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti