29. lokakuuta 2016

Takaisinheitto Kreikkaan

Kahtena päivänä vuokrattiin skootteri ja ensimmäisenä ajettiin mm. tänne Tsambikan luostarille. Tai siis sen juurelle, huipulle kiivettiin ihan omin jaloin katsomaan upeita maisemia.

Samana päivänä käytiin myös Epta Pigesissä, eli seitsemällä lähteellä ja kahlattiin ihanan virkistävässä vedessä tuollaisen meidän takana näkyvän tunnelin läpi!

Elokuun puolenvälin kiepeillä lähdettiin Heidin kanssa viikon pituiselle reissulle Roodokselle (heh, otin lomaa Roodoksesta lähtemällä Roodokselle!) ja nyt vihdoin sain tallennettua kaikki kuvat koneelle ja valittua muutamia kivoja tänne näytille. Itsehän en ollut aikaisemmin käynyt Roodoksella tai edes Kreikassa, joten oli kiva tehdä reissu ihan uuteen paikkaan ja kiva paikka olikin kyllä! Rakastan matkailua ja jos mulla olisi kaksi elämää, niin toisen pelkästään heppailisin ja toisen sitten matkustaisin. Luvassa siis ei-heppapostaus meidän super ihanasta ja ohjelmantäyteisestä matkasta. Enjoy!
-Hanna
Oletteko te reissanneet viime aikoina tai onko jokin matka suunnitteilla?


Käytiin laivaretkellä, jolla pysähdyttiin neljässä poukamassa uimassa kirkkaassa ja lämpimässä merivedessä. Oli tosi hauskaa, vaikka mun pää tuntui saavan kunnon suolahuuhtelun kun vettä meni silmät, suu ja nenä täyteen useammankin kerran.. :D

Edellinen kuva tästä paikasta. Noi luolat oli hienoja ja parasta oli, kun niihin pääsi sisälle seikkailemaan, vaikka jalat meinaskin kuolla niihin kamaliin kiviin.

Oli kyllä niin kaunista kun aurinko laski tuonne meren ja Turkin vuorten taakse.

Olin ollut kerran aikaisemmin lyhyen ja huteran matkan skootterin kyydissä ennen tätä reissua ja aluksi olinkin aika kauhuissani, mutta pianhan siihen tottui! Oli kyllä huippu kivaa ajella ja meidän skopahan kulki yhdeksääkymppiä ja kuvassa esiintyvä yksilö jätti meidät tienpäällekin.. :D

Tässä kiivetään kohti Tsambikan luostaria. Ja ei, en kulje kartta kädessä koska eksyisin vaan koska oli niin kuuma ja kartta oli juuri sopiva viuhka!

Kritinianlinna, tää päivä oli pahin kaikista, kun oli niin hullun kuuma. Oon aina luullut ettei helle vaikuta muhun juurikaan, mutta olin väärässä tai sitten se johtuu siitä ettei vaan maattu rannalla vaan esim. kiipeiltiin kaikille vuorille.

Näitä meni monta viikon aikana!

Kunnon reppureissaaja.

Käytiin yhtenä viimeisistä illoista kalajalkahoidossa ja taisi hieman kutittaa. :D Tähän hupiin kuului vielä jalkahieronta ja oli kyllä kivantuntuiset jalat loppuillan.

Heppatyttöjä kun ollaan, meidän oli tarkoitus käydä ratsastamassa, mutta se valitettavasti jäi väliin. Aasien kyytiin kuitenkin päästiin Lindoksella.

Tämä ja seuraava kuva Lindokselta, oli kyllä hieno paikka!


Tällainen söpö karkkikauppa nähtiin jo alkuviikosta, mutta vasta vikana päivänä päädyttiin vierailemaan siellä ja ostamaan hyviä käsintehtyjä karkkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti