15. syyskuuta 2016

Saarenmaan miniloma

Ihana issikkavarsa Snadi!

Pantteri nauttii viimeisistä kesäpäivistä. Tuolla "etelässä" oli kyllä oikeasti lämpimämpää ja kesäisempää kuin Suomessa!

Koirien kanssa aamukävelyllä
Viime viikolla tehtiin Heidin kanssa pieni reissu lahden toiselle puolelle Viroon, tarkemmin Saarenmaalle. Oli ihanaa käydä pitkästä aikaa jo hyvin tutuksi tulleessa paikassa näkemässä kavereita ja hevosia. Alkuperäisenä suunnitelmana oli lähteä maanantaina ja palata Suomeen perjantaina, mutta valitettavasti pääsimmekin lähtemään vasta keskiviikkona. Saimme viettää saarella siis vain yhden päivän, mutta parempi sekin kuin ei mitään!

Unikaveri Lara
Mitäköhän tässäkin tapahtuu? :D Ainakin Luidor on söpö!

Ensimmäisen päivän testiratsastus.

Pantterin kanssa lenkillä ja hyvin tarkeni t-paidalla ratsastaa, kotona en ole mennyt enää vähään aikaan.

Meillä oli tosi hauskaa jälleen kerran huipulla porukalla. Teimme perus tallihommia, hengailimme  ja kävimme ratsastamassa. Itsekin pääsin hevosen selkään kaikkina kolmena päivänä, vaikka jalka olikin sunnuntaisen putoamisen jäljiltä vielä aika pahana. Heti saapumisiltanamme menimme kevyesti kentällä ja kokeilin pääsenkö ylipäätänsä kiipeämään hevosen selkään ja olemaan siellä. Kyllähän se onnistui ja ihanan Luidorin kanssa testattiin pari pitkää sivua raviakin. Torstaina kävimme sitten tekemässä about kahden tunnin maaston meren rantaan ja parista vaihtoehdosta päätin mennä tasaisella ja varmalla Pantterilla. Roikuimme porukan hännillä ja aluksi Pantteri liikkuikin melko varovasti, kuin tajuten hieman ramman ratsastajansa. Loppua kohden totesin jalan kestävän ihan hyvin ja uskalsin antaa hevosen mennä reippaampaakin. Laukka ja käynti olivat jalalle helpoimpia ja laukasta raviin siirtymiset pahimpia.

Maailman paras Martsu!Ostakaa joku mulle tällainen poni?
Jalka kuitenkin kesti lenkin hyvin ja niinpä pääsin kiipeämään hevosen selkään vielä perjantainakin, kun teimme rennon lenkin lähimaastoon. Ehdottomasti parin päivän paras ratsastus, sillä pääsin menemään suosikki ponillani Martsulla! Meidän piti tehdä ihan vaan käyntilenkki, mutta emme voineet malttaa olla ottamatta paria pätkää ravia ja olla laukkaamatta peltojen keskellä. Ihan parasta. Aika haikeilla fiiliksillä taas lähdettiin kotia kohti, mutta ehkä vielä joskus. Tässä lyhyt sepitys huipusta reissusta kuvilla varustettuna. :) Ylihuomenna lähtee taas heppa-auto kohti Niinisaloa ja kauden viimeisiä kenttäkisoja, pitäkään peukut ja varpaat pystyssä! Seuraavissa postauksissa on kenttisten lisäksi luvassa myös päivitystä uusista hevoskuvioista.
-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti