17. helmikuuta 2016

Uutta ilmettä

Olen jo pitkään halunnut blogille uuden ulkoasun ja bannerin lisäksi uuden nimen. Mulla oli pari nimivaihtoehtoa, mutta osa niistä oli jo käytössä enkä luonnollisesti halunnut samaa nimeä. Kun uusi nimi sitten varmistui, oli aika tehdä myös uusi banneri. Mitenkään talvista siitä ei tullut, muttei nyt ihan kesäistäkään. Innostuessani tein kaksi vaihtoehtio ja päädyin nyt tähän, missä on useampia hevosia mukana. Voi olla että ennen kesäisempää banneria tulen vielä vaihtamaan sen tuohon toiseen. Katotaan miten kauan jaksan katsella tätä uutta. :)

Kuten olen joskus maininnutkin, niin en ole mikään ekspertti bannereiden suhteen, mutta nyt sain ainakin omasta mielestäni ihan kivan aikaiseksi! Myöskään ulkoasujen muokkaus ei ole vahvinta alaani, sillä en esimerkiksi osaa käyttää koodeja. Olen yrittänyt, mutta se siitä. Ehkä yritän joskus vielä uudestaan. Nyt on kuitenkin blogilla uusi banneri, ulkoasu sekä nimi. Huomatkaa myöskin uudet ja muokatut välilehdet! Niitä on tarkoitus tulla vielä pari lisää, kun saan vain kirjoiteltua ja julkaistua. Toivottavasti uudistukset eivät ole lukijoiden mielestä ihan kamalia, sillä näillä mennään nyt jonkin aikaa.. :)
-Hanna


6 kommenttia:

  1. Mä tykkään myös tosi paljon tästä uudesta bannerista! :)

    VastaaPoista
  2. Kivannäköinen uusi banneri :) onneks sä osaat ton homman, koska kuka tietää sä voit päästä oppejasi jakamaan jossain kohtaa ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Ja joo en malta odottaa!!

    VastaaPoista