24. tammikuuta 2016

Puhelimen tyhjennys #2

Olin lokakuussa viikon Virossa kavereiden kanssa, mutten tainnut mainita siitä mitään blogissa.. Ehkä siksikin kun reissu ei liittynyt hevosiin, mutta tässä nyt parit kuvat sieltä! Samoilla seuduilla kun oltiin, niin oli pakko käydä Ontikalla moikkaamassa tuttuja poneja ja koiria. / Ajeltiin autolla pitkin Itä-Viroa ja tutustuttiin uusiin paikkoihin. Yhtenä päivänä etsittiin aika kauan näitä vesialueita, joiden vesi oli tosi hienon väristä! Ajettiin kaikenmaailman mutaisia ja puskaisia peltoteitä, kunnes löydettiin perille ja oli tosi kylmä. / Grilliruokaa Jöhvissä. Oli herkkua!


Lisää Viro-kuvia, upea auringonlasku maaseudulla. / Dalton, ihan paras koira! / Meidän Ontikkaporukka ja kartano. / Ontikan kartano
Vielä kaksi kuvaa meidän Viron porukasta, tällä poppoolla meni vajaat pari kuukautta viime keväänä ihan hujauksessa. Nää kuvat on vikalta illalta ennen kotiin paluuta. / Taakse jäävä Tallinna. / Takaisin Suomessa ja Vapun selässä.

Vappu valmistautuu töihin ja Vappu töissä. Tais olla viimeisiä kertoja kun kentällä pystyi menemään. / Uusi heppakaverini Reino valmiina ratsastukseen.

Carterin kanssa tultu jostain kouluvalmennuksesta sykyllä. / Reinon kanssa kevyellä hölkällä maneesissa yksi syysilta, ei mennyt hyvin kuskin puolesta! / Kahveilla kaupungilla. / Reino ja ensilumi.

Taiteellinen lumikuva takapihalta. Nää lumet suli pian pois, joten taisi olla ihan ekoja lumia. / Pitkästä aikaa ehdin ratsastamaan Carterilla tuolloin itsekseni, treenailtiin koulukisoihin. / Ahkera heppatyttö odottomassa bussia.

Nää ilmeet..! / Joululahjojen paketointia, melkein yhtä kivaa kuin niiden avaaminenkin. / Meidän frendsie Vapun kanssa, edustavaa! :D / Reinoa hakemassa tarhasta. Se on aina tarhan perällä kun menen hakemaan ja katselee hetken pitääkö sitä lähteä liikkeelle, mutta aina se on sitten tullut portille. :)

Repa jälleen valmiina liikkumaan. :) / Bambin kanssa käppäilemässä ja heppaa kiinnostaa. / Joulutorttuja, nam! Täksi jouluksi saatiin leivottua vain yksi satsi kunnes uuni meni rikki..

Kaupungin joulutori ja joulukuusi. Tuolloinkin satoin muuten vettä. / Jouluostoksilla ja jätskeillä kaverin kanssa. / Käytiin katsomassa uusin ja viimeinen Nälkäpeli. Leffan jälkeen fiilikset oli sen suhteen vähän huonot, mutta pari päivää sitä mietittyä päädyin siihen, että se olikin ihan hyvä! / Taas korvakuva, niitä löytyy paljon. Vapun kanssa jouluaattona. Huomatkaa hanget korkeat nietokset.

Tämäkin aaton maastosta, mentiin niin kovaa että kuvakin tärähti. / Pari päivää joulun jälkeen aamutallia tekemässä. Heppoja piti viedä ulos ja sormet jäätyi, mutta oli pakko ottaa kuva auringon noususta metsän takaa. Vitsit miten monta kertaa ollaan tuota näkyä katseltu kavereiden kanssa ja mietitty, että nyt kun pääsisi vaan maastoilemaan! / Roope ja kaverit tarhailee silloin kun pohjat oli ihan järkyt jäätyneen mudan ja lumettomuuden takia. / Sain joululahjaksi Once Upon aTime -sarjan ensimmäisen kauden ja sen jälkeen oli pakko ostaa toinenkin kausi. Olen katsellut jaksot niiden tullessa telkkarista, mutta on kyllä pakko saada kaikki kaudet omaksi, niin paras sarja! Seuraako joku muu? :)

Menin Vapulla kaksi päivää putkeen ja töitä tehtiin molempina kunnolla. Ekana "estekoulua" ja tokana sitten kangilla, heppa oli hieno! / Jäätaidetta / Bambin kanssa pellolla.

Heppatytön uusi vuosi, olihan mulla aika komeaa seuraa. ;) / Menin kaverin kyydillä aamulla tallille viime sunnuntaina, siis joskus 7.45, koska en jaksanut kävellä koko matkaa kymmenen aikoihin. Onneksi tallilla on varsin rauhallista noin aamuisin, niin pystyin hyvin nukkumaan reilun pari tuntia satulahuoneessa. :D / Kaunis talvipäivä tallilla viikko sitten.
Tällaista tällä kertaa! Seuraavaksi varmaankin luvassa postausta ei niin hyvin menneistä rataharjoituksista viime sunnuntailta. Pysykää kuulolla!
-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti