5. marraskuuta 2015

Muuttunut ulkoasua ja kuulumisia

Tällä kertaa kuvamateriaalina on pelkästään puhelimella napattuja kuvia. :)

Täysikuu ja tähtitaivas! Aika huippu maastoilusää. :)


Heips kaikille! Nyt eletään jo marraskuun ensimmäistä viikkoa. Huh, aika menee niin nopeasti ettei perässä pysy! Viime päivinä on ensimmäisiä kertoja alkanut tuntua hieman kylmältä kun on istunut kentän laidalla kuvaamassa tai pyöräillyt tallimatkoja. Lämmin syksy on sopinut ainakin itselleni oikein hyvin ja varmaan ensimmäistä kertaa ikinä minkäänlainen syysmasennus ei ole yllättänyt. Olen oikeasti tykännyt ruskasta, pimeästä (maastolenkit pimeällä on ihan parasta!), sekä siitä kun saa pukea lämpimiä vaatteita itselle ja heittää hepalle loimen päälle ratsastamaan mennessä. Tavallista lämpimämmän syksyn on tallilla huomannut muun muassa siitä, että pääsimme hyppäämään viimeistä kertaa maastossa lokakuussa, samassa kuussa kentällä pystyi yhä järjestämään estekilpailut ja edelleen varsinkin kesällä uusittu kentän uusi puoli on varsin kivassa ratsastuskunnossa, eikä maneesiin ole pakko mennä. Tänään käytin useamman tunnin uuden bannerin tekoon ja ulkoasun muokkaukseen. Nyt ulkoasu on yksinkertainen, mutta omasta mielestäni ihan kiva ja ainakaan tällä hetkellä en jaksa taas ihan heti tapella bloggerin kanssa.. Bannerin teossa en ole mikään expertti tai osaa käyttää hienoja muokkaussovelluksia. Vaikka itse sanonkin, niin sain bannerista kuitenkin yllättävän kivan! Se pysyköön ainakin lumen tuloon asti, ehkä sitten saan uusia talvisempia kuvia ja ulkoasu vaihtuu jälleen. :) Mitä mieltä te olette bannerista ja ulkoasusta?
Viime viikonloppu meni kokonaan tallilla, Perjantaina olimme taas Carterin kanssa kouluvalmennuksessa, jossa teimme avoa sekä ravissa että laukassa. Aika tuskallista se oli hetkittäin, kun C ei halunnut kuunnella pidätteitä saati asettua tai taipua rehellisesti varsinkaan oikealle. Saimme kuitenkin kivaakin pätkää esitettyä ja lauantaina pääsimme menemään pitkästä aikaa ihan perustyöskentelyä valvovan silmän alla. Oli aivan huippu valmennus, sain uutta ajateltavaa ja Carter kulki kivasti. Ennen tätä tuntia ratsastin lauantaina sekä Almalla että Bambilla. Alman kanssa menimme tunnilla pohkeenväistöjä ravissa ja vastalaukkaa, joista tämä laukkaosio sujui huomattavasti paremmin ja valitettavasti oli tietenkin pienemmässä osassa tehtävää. Tunnin jälkeen lähdimme Kitin kanssa maastoon noin tunniksi ja minä sain lainata ihanaa Bambia, jonka kanssa maastoilu oli juuri sitä, mitä tarvitsin turhauttavan tunnin jälkeen.B:n kanssa maastossa


Sunnuntaina tallilla pidettiin harjoituskoulukilpailut, joista olen vieläkin vihainen itselleni. Ratsastin Carterilla ja Roopella molemmilla k.n. specialin, jonka olen mennyt monet kerrat ennenkin. Silti molemmat tervehdykset tulivat vääriin paikkoihin, myös jälkimmäisellä radalla, vaikka toinen kisailija kyseli multa verkassa, että teinkö nyt ihan oikeaan kohtaan. Luulin tehneeni, vaikka koko ajan tiesinkin kirjaimen I olevan keskellä, mutta pieleen meni siis jo alkutervehdyksestä asti. Nyt kun olen valittamaan päässyt, niin sanotaan vielä etten ehtinyt verkata Roopea mielestäni tarpeeksi, se hyytyi jälleen radalle ja vaikka lisätystä ravista ei ollut tietoakaan niin se nosti sentään laukat, Carter oli todella jäykkä ja niin, sen kanssa unohdin vielä toisen voltinkin radalla.. Olin vain niin vihainen ja ärsyyntynyt omaan suoritukseeni koko loppupäivän! Eiköhän tästä kuitenkin taas nousta ja voida poistua koulukisoista hymyssä suinkin. Prosentteja saimme näiltä radoilta Carterin kanssa 58.800 ja Roopen kanssa 58.200.

Roopen kanssa loppukäynneillä kisojen jälkeen.

Aika upea taivas viime maanantaina, kun istuin kentän laidalla kuvaamassa.
Tällä viikolla en ole ollut valmennuksissa opettajan sairastaessa ja ollessani itse töissä. Maanantaina olin kuitenkin tallilla hoitamassa ja kävelemässä Topin. Noin vuoden tauon jälkeen saimme Kitin kanssa idean lähteä aasi/hevosmaastoon. Mulla ratsuna Topi, joka on pariin kertaan aikaisemmin ollut yhdessä Ossin kanssa metsässä ja käyttäytynyt joka kerta moitteettomasti, vaikka Ossi on ollut vähintään alkumatkan lentäväaasi. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus. Alun sekoiluiden jälkeen myös Ossi rauhoittui ja maastolenkkimme oli oikein mukava. :) Tiistaina olen ollut tallilla viimeksi ja silloin kiipesin itselleni vieraan ratsu, Reinon, selkään ja suuntasimme kävelemään kentälle. Tästä ruunaherrasta tulette varmasti kuulemaan jatkossa lisää, joten ei siitä sen enempää tällä kertaa. Iltakävelyiden jälkeen nappasin juuri tunnilta pois tulevan Vapun matkaani ja hölkkäsimme ensin hetken aikaa kentällä kunnes lähdimme tekemään pienen lenkin metsään. Kentällä Vappu liikkui yllättävän reippasti ja meillä olikin koko tila käytössämme. Lyhyen pelto/metsälenkkimme Vappu käveli kamalaa vauhtia, se ei selvästi oikein viihtynyt pimeässä, jossa ainoana valonamme oli vain pieni ja surkea otsalamppuni. Tai sitten se ei vain kestänyt kuunnella lauluani ja sillä oli nälkä. ;)


Miten teidän Marraskuu on lähtenyt liikkeelle? Onko teillä jotakin postaustoiveita yms?

-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti