21. lokakuuta 2015

Treenimuistoja viime talvelta

Ensimmäiset yhteiset kilpailut, luokkana 90cm. Postauksen kisoista voit lukea täältä. :) 

Viime talvena, Carterin ollessa poissa pelistä pidemmän aikaa, ratsastin sen velipojalla Ciaolla. Kävimme yhdessä niin koulu kuin estevalmennuksissakin vaihtelevalla menestyksellä, mutta yleensä meillä meni hyvin ja Ciaolla ratsastus oli mukavaa puuhaa. Ehdimme käydä yhdessä kahdet estekilpailutkin, ennen kuin palasin taas Carterin satulaan. Ensimmäiset hyvällä menestyksellä sijoittuen 90cm luokassa sijalle kaksi ja voittaen seuran seniorikultaa. Toisissa kisoissa hyppäsimme saman korkuisen luokan, mutta uusinta oli metrin. Toivoin koko perusradan ajan, ettemme pääse uusintaan asti, sillä lähes kaikki mahdollinen oli mennyt penkin alle verkasta lähtien. Vaikeasta radasta huolimatta pääsimme puhtaalla perusradalla uusintaan, joka nykyään enemmänkin huvittaa, mutta silloin olisin voinut vajota maan alle. Ciao oli kuitenkin mahtava, vaikka kuski mokaili varmaan kaikkien muidenkin kilpailijoiden edestä, niin hevonen hyppäsi. Ei kaikkea puhtaasti, mutta hyppäsi silti ja pelasti meidät niin monta kertaa.

Myös tämä on ekojen kisojen radalta, sarjan b-osa uusinnassa.

Sitten tulivat toiset kilpailut, joilloin ei ollut hyvä kisapäivä.. Tässä kaikki sujuu kuitenkin vielä hyvin.

Viimeksi olen ratsastanut Ciaolla joskus kesällä yhden koulutunnin. Se on edelleen yksi suosikeistani, vaikken sillä nyt aktiivisesti menekään. Se oli yksi vaihtoehto kun loppukesästä tarvitsin uuden esteratsun, mutta lopulta päädyin kuitenkin Roodokseen ja tällä hetkellä olen päätökseeni tyytyväinen. Yhteisiä treenejä Ciaon kanssa on toisinaan ikävä ja varsinkin kuvia katsellessa kaipuu sen satulaan kasvaa. Ehkä joku päivä lähitulevaisuudessa ratsastan sillä jonkin tunnin, en tiedä. Jokin aika sitten sain paljon Ciao kuvia viime talvelta ja halusin julkaista niitä täällä blogissakin, joten pidemmittä puheitta, tässä on pari kuvaa Ciaosta! Kisakuvat on ottanut Tomi J. ja muut Veera S.
-Hanna

Sitten tuli se uusinta, johon valitettavasti pääsimme sinne. Tässä se mitä kolmoissarjasta jäi jäljelle.. :D

Tässäkin sujuu perusrata vielä mallikkaasti..

..mutta jälleen mokaillaan uusinnassa. Tämä este oli jostain syystä koko ajan jotenkin vaikea meille, verkasta lähtien siihen tuli huonoja lähestymisiä ja hassuja hyppyjä. Okseri oli kolmoissarjan jälkeen ja radassa oli vielä yksi este, jolle meno oli hieman haastavaa kun tiellämme oli tuhoamamme sarja.. :D

Tämä ja alempi kuva estevalmennuksista, jotka kummatkin menivät hyvin. :)

Tämä taisi olla aikalailla viimeisiä kertoja kun hypättiin yhdessä.

Ja loppuun vielä parit koulukuvat, sillä kyllä me sitäkin treenattiin. :) Hieno Tahvo!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti