6. kesäkuuta 2015

It's a summertime
Nyt on virallisesti kesä! Ja täällä Virossa tuntuu ja näyttääkin kesältä, vaikka lämpötilat eivät nousekaan vielä kahteenkymmeneen asteeseen tai sen paremmalle puolelle. Yhtenä päivänä oltiin meren rannalla kuvailemassa ja keräämässä kiviä ja fossiileja ja itse vastustin kylmää ja hypin t-paidassa ja housut ylös käärittyinä. Ainakaan vielä en ole kipeä! Kiti löysi tiensä perille tänne sunnuntaina ja pizzalla käynnin jälkeen ajettiin kievarille ja lähdettiin mukavaan maastoon Sanin ja Pantterin kanssa. Tässä on takana oikein hauska viikko ja ollaan normi töiden lisäksi pidetty pari vapaata, käyty pyöräretkellä rannassa ja katseltu Harry Pottereita ja nyt päässä onkin soinut eräs tietty musiikki. Meidän yhteisasuminen pienessä mökissä sujuu hyvin, mitä nyt olemme eri mieltä lämpötilasta.. :D Meillä oli siellä muutaman päivän kaverina pikkuinen hiiri. Ei mökissä sisällä vaan jossakin katon ja seinien välissä jossa se veti aikamoista rallia varsinkin hämärän aikaan. Nyt ystävämme Martta on siirtynyt hiirien taivaaseen ja saamme nukkua yömme rauhassa.
Meillä oli asiakkaita koko viikon arkipäivät ja pääsin itsekin vetämään maastoja. Aluksi se oli mielestäni enemmän joutumista kuin pääsemistä, sillä vaikka olenkin maastoillut paljon ja tunnen reittejä jo hyvin niin en silti ollut varma mitä siitä tulee. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja tykkäsin ihan hommasta, huomasin osaavani sen ja selviäväni siitä. Keskiviikkona vedinkin pidemmän lounasmaaston hieman sovelletulla reitillä sillä tuulen takia aallot olivat merellä aikamoiset. Ratsastaessamme metsästä avoimeen meren rantaan meinasi pää lähteä irti. Maastojen ja hevosten huollon lisäksi hoidettiin Kitin kanssa aamupalat ja ei olla kyllä kumpikaan mitään huippukokkeja. Siihen nähden ruuasta tuli oikein hyvää ja syötävää. ;)
Käytiin parina päivänä hyppäämässä maastoesteitä ja itse hyppäsin ensimmäistä kertaa Martsulla ja Kallella. Martsun kanssa ei mennyt kuin oppikirjasta, mutta meidän sekä Kitin ja Sanin menon seuraaminen oli varmasti päivän viihdyttävin osuus. Hauskaa oli, vaikka vettä satoi ja tuuli. Kalle olikin sitten aivan ihana! Reipas ja innokas hevonen jonka kanssa oli hauskaa ja meno oli vauhdikasta. Vaikka Kallella olikin kunnon imu esteille ja niiden jälkeen jarruttelin ympyröiden avulla laukasta raviin, niin hypyt olivat fiksut ja selässä oli turvallinen olo. Saattekin nähdä muutaman ratsastuskuvan, sillä Kiti oli kuvaamassa. Laatu ei valitettavasti vastaa alkuperäistä sillä otin kuvat kameran näytöltä sen ollessa ainoa tapa saada kuvat puhelimeen jo täällä Virossa.
Ensimmäistä yhteistä vapaata vietettiin Kuressaaressa rahoja tuhlatan ja linnassa käyden. Ostin mm. uuden kassin niin saan ehkä kaiken tavaran mukanani Suomeen. Hups! Toisena vapaana, eli nyt lauantaina (tuntuu että kirjoitan tänne aina vapaalla!) käytiin maastoilemassa kaksi heppaa. Mulla oli ratsuina ensin parin tunnin lenkillä Martsu ja sitten lyhyemmällä reissulla Iita. Molemmat maastot oli hauskat ja hevoset käyttäytyivät. Nähtiin parit peuraeläimet ja jotakin hyvin suurta ja ruskeaa juoksi meidän edestä metsässä kesken laukan ja epäiltiin sitä koon takia hirveksi, mutta varmoja ei olla. Illalla kuvasin vielä Kitin ja Kallen menoa kentällä ja sitten lättyjä nassuun. Nyt istun mökissä juuri suihkusta tulleena ja huomenna odottaa taas työpäivä. Asiakkaita tulee maanantaina, joten tylsää ei tule olemaan. Tällä hetkellä tänne kuuluu vain pelkkää hyvää.
-HannaEi kommentteja:

Lähetä kommentti