9. toukokuuta 2015

Puhelinkuvia Suomesta ja Virosta

Tässä postauksessa esiintyvät kuvat on kuvattu tällä kertaa vähän pidemmällä aikavälillä. Ensimmäiset ovat tammi/helmikuulta Suomesta ja viimeisimmät on otettu ihan parisen päivää sitten täällä Virossa. Toivottavasti tykkäätte. :)
Hobittiteemainen Empire-lehti tuli viimein myyntiin Suomessakin tämän vuoden puolella ja se oli tietysti PAKKO ostaa! / Kaakaolla ja kakulla äidin kanssa kaupungilla, tuolloin olin juuri päättänyt lähteä ensimmäistä kertaa Viroon. / En tiedä miksi olen joskus kuvannut näin huonon kuvan..Ehkä siksi että siinä on maailman paras hevonen, joka vain ei ollut poseeraustuulella? / Carterin kanssa talven ensimmäisellä ja ainoalla lumihankiratsastuksella. Kivaa oli! 

Laskiaispullalla ja kahvilla kaverin kanssa. / Perus tallimatka. Siellä se Eepi istuu puussa. / Kolmas kerta katsomassa Hobittia, sillä pitihän se nähdä vielä one last time isolta valkokankaalta. Nyt leffa on nähty neljännen kerran ihan kotona, sillä DVD:n ostin heti kun se julkaistiin. / Topin kanssa viimeistä kertaa maastossa ennen Ontikalle lähtöä.
Pizzaaa / Pakkaus numero yksi. Tämän jälkeen matkalaukku näytti siltä ettei suoriudu tehtävästään, joten kamat toiseen laukkuun ja samalla karsittiin turhimpia matkasta pois. / Sitten palasin Suomeen ja kiipesin pitkästä aikaa Allun selkään. / Leffaan lähdössä Kitin kanssa. Tällöin käytiin katsomassa Cinderella.


Pikkuvasikka poniparatiisissa. / Kaikissa seuraavassa kolmessa kuvassa ollaan Vapun kanssa ihanassa kevät säässä maastossa. Viimeisessä kuvassa onnistuin naappamaan meidän metsän ketusta ensimmäisen kerran kuvan. :)

Vapun kanssa laukkaradalla karauttelemassa, jarrut oli välilä hieman hukassa, mutta oli superkivaa molemmilla! / Carterin kanssa rennolla höntsäilyllä pellolla ja maastokävelyllä. Paras <3 / Kaikki Hobitti-elokuvat tuli ostettua kerralla yhtenä boxina heti kun kolmasleffa julkaistiin. Kannatti olla silloin paikalla, sillä kaupanpäälle sai julisteenkin vielä. ;) / Ja valmiina lähtemään takaisin Viroon! 

Ihana pieni Dalton! En uskonut että mun tulis joskus jotakin koiraa näin ikävä.. / Valmiina työpäivään! / Ensimmäinen ratsuni Saarenmaalla, eestinheppa Luidor. / Täällä on niin upeat ja vaihtelevat maastot!

Uusia koirakamuja, Lara. / Täyteen ahdattu pikkuinen mökki kun meitä yöpyjiä oli kolme. Hyvin kuitenkin mahduttiin ja nyt on välillä jopa tyhjäntuntuista! / Ihania mokkapaloja, nam! / Kallen kanssa lenkillä.

Rento lenkki pitkän päivän päätteeksi ja ratsuna Pantteri. / Piispanlinna Kuressaaressa illalla auringon laskiessa. / Ihanaa merimaisemaa. / Turisti Kuressaaressa.

Täällä on jo paljon kukkia maassa! / Tällainen tie löytyy ihan tallin vierestä ja tätä pitkin käppäilin palatessani bussipysäkiltä takaisin. / Varsuli syömässä ja kuvaaja siivoamassa keittiössä. / Jälleen reippaana uuteen työpäivään! 

Kiti oli leikannut C:n harjan kotona Suomessa ja lähetti siitä mulle kuvan. On kiva saada välillä kuvaterveisiä rakkaasta hevosesta! :) / Rento vapaapäivä: nukuin pitkään, söin, makasin sohvalla ja katselin Disney Channelia yömyöhään asti. / Aamuheinien aika! / Ja sitten oma aamupala.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti