1. toukokuuta 2015

Glada Vappen!

Herra Rokkar, mm. Röllin isä siis! :) Ei toki yhtään samaa näköä..

Hektor, Rokkar ja Sani pyllistelevät kameralle ja nauttivat vihreästä ihanassa säässä.


Neljä kokonaista päivää takana ja Vappukin meni jo. (Hyvät myöhäiset nimpparit Vapulle Suomeen!) Tänään onkin sitten toukokuun ensimmäinen päivä ja kesää kohti mennään kovaa vauhtia. Tosin täällä on jo käytännössä katsoen kesä. Ihan ei vielä sortsikelit ole, mutta aurinko lämmittää kuitenkin mukavasti, maa on vihreä ja kukat kukkivat. Asustelen tällä hetkellä pikkuisessa mökissä, josta olikin kuva viime postauksessa. Olen ainoa harjoittelija, sillä tänne piti tulla toisenkin mutta jostakin syystä häneen ei ole saatu yhteyttä. Koitetaan saada tänne toista mulle kaveriksi, katsotaan miten käy. Toivon että joku löytyisi, niin hommat voisi jakaa puoliksi, saisin jonkun asuinkaverin ja muutenkin välillä tuppaa olemaan hieman yksinäistä varsinkin kun totuin meidän tiiviiseen ontikkaporukkaan viime viron kerralla..! Krista ja Heidi tulivat tänne torstaina suoraan Ontikalta tervehtimään tuttuja, auttelemaan hommissa ja ratsastamaan. Jaetaan nyt tämä pikkuinen mökki ja lattiatilaa ei juuri ole käytössä meidän tavaramäärän takia, mutta hyvin me tänne mahdutaan ja mukavaa on.

Ensimmäinen ratsuni ruuna Luidor. Heppaa ei juuri kiinnostanut poseerata kameralle.. :D

Tältä kohtaa sellainen 10min ihan merenrantaan. Törmättiin lehmälaumaan ja jäätiin hetkeksi ihmettelään niitä.Torstaina pääsin ensimmäistä kertaa hevosen selkään tänne tultuani ja sain ratsukseni eestinheppa Luidorin. Lähdettiin kolmen porukalla maastoon merta kohti. Retkeen sisältyi käyntiä, ravia, laukkaa, ihania maisemia, pikkuisia lehmiä, innokkaita hevosia ja iloisia ratsastajia. Toinen päivän ratsu oli ex-ravuri Iita, jonka kanssa menimme pikkuteitä pitkin pellolle jossa otimme vain pienen pätkän ravia ja kävelimme sitten loppuajan sillä meillä oli kaverina vähemmän ratsastanut tyttö. Hän ei ollut juuri maastoillut Suomessa, sillä tallilla jolla hän käy ei käydä maastossa. Siinä tuli taas ajatelleeksi miten kivalla tallilla sitä Suomessa käykään kun maastoon pääsevät ihan ne pienet minitunilaisetkin jo! Tykkäsin kyllä päivän molemmista ratsuista ja kaikki hevoset onkin täällä kivoja. Illalla, kun oltiin saatu kaikki hommat tehtyä, alkoi vapun vietto. Syötiin kesäterassilla herkullisia ruokia ja vietettiin hauskaa aikaa yhdessä.

Iitan kanssa käppäilemässä.


Perjantaina pääsin jälleen uuden hevosen selkään, kun lähdimme testaamaan maastoesteitä ja ratsunani oli tamma nimeltä Sani. Verkkasimme kevyesti nurmella esteiden ympärillä ja aloimme sitten ottaa hyppyjä pikkuisille esteille. Sani oli koko ajan vähän kiemurtelevaa mallia ja esteille mentäessä sai olla tarkkana. Ihana hevonen kuitenkin! Meistä otettiin myös mainoskuvia ja videota ja tulimme kaikki jonossa pienillä välimatkoilla pari estettä ja laukkaa. Siirryttiin myös toiselle estepellolle jossa hyppäsimme pari pientä rataa ja voi että miten ihanaa oli, laukata nurmella ja metsässä ja hypätä matkalla pari estettä. Parasta! Tänään olisi tarkoitus vielä varmaan poiketa saunassa ja jotakin grilliruokaa hakea tuolta ulkoa. Huomenna pestään ja siivotaan tallia ja käydään tietysti ratsastamassa. :)
-Hanna

Ontikkapoppoo <3 Vain Mari puuttuu!


Loppukäyntejä Sanin kanssa maastotreenien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti