13. maaliskuuta 2015

Parasta just nyt

1. Heinäpyramiidi! 2. Yksi päivä käytiin katsomassa rannassa, jos päästäisiin alas merelle muttei löydetty polkua joten palattiin tallille. 3. Yhtä mun lempparijätskiä täällä, helposti menee purkki telkkaria katsellessa!


Heippa kaikki! Vihdoin taas ehdin ja jaksan kirjoitella tännekin. Päivät menee töissä lähes kellon ympäri. Aamu kahdeksasta ilta kahdeksaan. Välissä pidetään toki pikku taukoja ja pyritään siihen että saadaan hommat tehtyä viiteen mennessä ja voidaan sitten huilia iltatalliin asti. Vakihommien, eli tallihommien ja hevosten hoidon ja liikutuksen lisäksi meille tulee aina kaikenlaista muutakin tehtävää, jotka pitkittävät päivää. Välillä tekisi vain mieli maata sohvalla loppupäivä, mutta hommat tehdään aina parhaalla mahdollisella tavalla ja loppuun asti. Tietysti jotkut jutut voi jakaa parille päivälle yms. Esimerkiksi eilen käytiin vain iskemässä tolpat maahan ja tänään sitten laitettiin lanka ja tehtiin portti, niin saatiin lisää laitumia. Kivaa täällä on edelleenkin ollut ja olen viihtynyt oikein hyvin. Tänään tuli jo kolme viikkoa täyteen ja kaksi siis jäljellä ennen Suomeen paluuta! Tuntuu kuin olisin ollut täällä paljon kauemmin, tuntenut nämä ihmiset ja hevoset jo yhtä kauan kuin kotonakin. Kaikki tuntuu niin normaalilta ja päivärutiinit on tutut. Aivan kuin olisin ollut täällä aina, tämä paikka tuntuu jo lähes toiselta kodilta.

1. Lisää syötävää! Tehtiin itse pizzaa ja browniseja, oli kyllä herkkua. :) 2. Nakkeja ja ranskiksia, kuten huomaatte. 3. Monena päivänä on ollut niin ihana ilma ja aurinko on oikeasti lämmittänyt. Näissä säissä kelpaa tehdä töitä! Kivoista pilvistä oli pakko saada kuva.

1. Haukku ottaa rennosti ja nauttii auringosta. :) 2. Ratsastusselfie. 3. Tilaa pelloilta päin ja pilvetön taivas!


Eilenkin oli huippu päivä. Aamulla herätessä väsytti, mutta ikkunasta huoneeseen loistava aurinko sai hymyn huulille ja nousemaan ylös hieman virkeämpänä. Aamupalalla oli niin selkeää ja kirkasta, että keittiön ikkunasta näkyin peltojen yli merelle. Päättettiin samantien että hepat vaan ulos ja ruuat ja me lähdetään maastoon! Taivas oli täysin pilvetön koko aamun ja päivälläkin taivaalle ilmestyi vain muutama kesäinen höttöpilvi. Saatuamme hepat ulkoilemaan lähdimme siis maastoon. Ravasimme aluksi pikkutietä peltojen välissä pois päin tallista ja matkalla saattoi vain ihailla keväistä maisemaa ja nauttia menosta. Jatkoimme sitten pellolle käyntiä ja ravia pajupuskille, josta nappasimme vähän pajunvarsia pupuille tuliaisiksi. Tämän jälkeen tuli lenkin paras osuus, eli laukkapätkä pellolla jossa oli vain tilaa. Meidän oli tarkoitus laukata vierekkäin, mutta eihän mun ratsuni Trudi pysynyt millään vauhdikkaamman Presjan vauhdissa ja Krista ja Presja menivätkin aika vauhtia edellä. Me tultiin T:n kanssa perässä se mitä päästiin ja nauroin vain koko matkan. Oli ihan parasta!

1. Hyvät naistenpäivät! 2. Vakkarikaupasta löytyi jopa vähän irtokarkkeja joita ottaa. 3. Koiraparat joutuivat karsinaan ja voi sitä valituksen määrää..

1. Vaniljajäätelöä ja mansikoita, nams! 2. Ihana sää ja laitumien rakennusta. 3. Ratsastusselfie #2.
Maaston jälkeen käytiin vielä maneesilla menemässä vähän puomeja ja taidettiin ottaa pari hyppyä pikku pystyllekin. Loppupäivä meni myös mukavasti ja upea sää sai hommat tuntumaan heti paljon mukavammilta. Ajelin taas atv:llä ja aika sujuvasti jo menee. Käytiin tosiaan laittamassa uudet tolpat tuonne yhdelle laitumelle ja ajellessamme siellä savannimaisella pellolla ja koirien juostessa vierellä todettiin vain että ihan kuin olisimme safarilla Afrikassa ja koirien ja hevosten sijaan siellä olisikin pari leijonaa ja kirahvia. :D Päivällä käytiin myös kaupungissa hakemassa Heidi bussiasemalta ja kaupassa, josta mukaan lähti jälleen mm. jäätelöä. Tämäkin päivä on jatkunut mukavissa merkeissä niin sään kuin kaiken muunkin kannalta, vaikka onkin perjantai 13. (Tosin yksi kaveri sai jo bensat päällensä..!) Katsotaan koska ehdin taas päivitellä kuulumisia. :) Mitä teille lukijoille kuuluu ja onko teillä jotakin toiveita blogin suhteen?
-Hanna
Ps. Olen tällä viikolla hieman saanut osumia, sillä olen törmäillyt johonkin ja molemmat jalat ovat nyt tämän seurauksena mustelmilla, myös yksi sormi on hieman turvonnut ja puoliksi musta ja vähän kantapään yläpuolelle sain haavan, joka vuosikin sitten kunnolla verta. Että näin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti