1. maaliskuuta 2015

Hengissä edelleen

Pahoittelut pienoisesta tauosta täällä blogin puolella, mutta mun ja bloggerin yhteistyö ei ole oikein toiminut viime päivinä. En ole saanut yhtään avattua koko sivua, joten postausten teko on ollut mahdotonta. Ongelma ei ole vieläkään ratkennut, mutta latasin bloggersovelluksen jonka ansiosta pystyn nyt taas postailemaan. (Toivottavasti) Perjantaina tuli viikko täyteen täällä Ontikalla. Vähän vajaa neljä viikkoa vielä jäljellä kunnes pakkaan taas laukut ja suuntaan kotia kohti. Ollaan kaverin kanssa menossa Tallinnaan seikkailemaan pariksi päiväksi lähdettyäni täältä Itä-Virosta. Tulee kyllä varmasti super hauskaa! Jatkoa meidän viime kesän matkoille, nyt vaan kotimaan sijaan ulkomailla.

Joka päivä ollaan tehty paljon hommia ja liikutettavia hevosia mulla on ollut noin kaksi päivässä. Toinen on yleensä juoksutettu ja toisella sitten ratsastettu. Perjantai oli ensimmäinen päivä kun en itse liikuttanut yhtäkään hobusta. Tähän mennessä ollaan menty paljon maneesissa jäisten pohjien ja hevosten kenkäkadon takia. Kahtena päivänä ollaan käyty maastoilemassa pelloilla ja metsässä. Ensimmäisellä kerralla sää oli ihan harmaa ja sumuinen ja toisella kertaa, eli tänään satoi sitten vettä. (Myöhemmin päivällä paistoi tietysti aurinko) Toivotaan ensi kerralle parempaa säätä! Tänään mulla oli ratsuna ehdoton lempparini Vaavi, jolla olikin hieman virtaa ja heppanen innostui sitten laukassa tekemään vähän ilmavempiakin liikkeitä ja heitti parit pukit. Kaikesta huolimatta, oli hauskaa! Joku päivä yritetään varmaankin löytää polku jota pitkin pääsee meren rantaan ratsastamaan ja kahlailemaan.

Kaikki hevoset on täällä tosi kivoja. Tykkään jokaisesta omalla tavallaan, vaikka mulla onkin pari suosikkia valikoitinut joukosta. Olen nyt ratsastanut yhtä vaille kaikilla meidän liikutettavilla hevosilla, sekä juoksuttanut molemmat ponit. Tallityöt menee mukavasti ja aika reippaasti kun meitä on kolme tekemässä. Meillä on mukava porukka ja en olis varmaan voinut toivoa parempia työkavereita. Tallien tilat ja alue muutenkin on kiva. Päivät on pitkiä ja illalla yleensä vaan hengataan asunnolla, syödään ja katsellaan telkkaria. Mitään hirveän ihmeellistä kerrottavaa mulla ei nyt ole ja jotenkin tämä kirhoittaminenkaan ei meinaa onnistua, joten ehkä tämä oli tässä ja saatte katsella kuvia. :) Jos teillä on jotain kysymyksiä, postausideoita tms. niin laittakaa tuonne kommenttiboxiin. Yritän päästä taas aktiivisempaan postaustahtiin, mutta päivissä on ollut niin paljon muutakin etten ole kerennyt tai jaksanut.
-Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti