2. joulukuuta 2014

Marraskuu kuvina

1. Carterin kanssa kauden viimeisissä ulkopuolisissa ja hyvin meni! Kuvassa ollaan jo hypätty ja heppa lepäilee autossa kamujen kanssa. 2. Ikea foodia. Lähes samanlainen kuva oli muuten tässä syksyn aikana toisessakin postauksessa. 3. Leivoinpa vähän suklaamiffinsseja, namnam! 4. Pyörin pitkästä aikaa kaupungilla ja kävin pitkästä aikaa Mäkissä. Oli muuten niin hyvää, kun ei ollut varmaan lähes pariin kuuhun syönyt tälläistä ruokaa. :D

1. Ensilumi, joka satoi marraskuun alussa ja suli onneksi pian pois. 2. Bambin selässä puolen vuoden tauon jälkeen. Mentiin vähän koulukiemuroita ja B oli super ihana! 3. Niin ihanat varsat Arska-papan kotitallilla. Mäkin haluan tuollaisen! :) 4. Leivottiin Kitin kanssa mokkapaloja ja sitten syötiin koko pellillinen illan/yön aikana (annettiin me pari palaa maistiaisia muillekin..). Herkutellessa katseltiin Hobitit, eli aikas kiva yö! 

1. Nälkäpeli Matkijanärhi part 1 nähty. Tätä leffaa ei voi kuin suositella! 2. Tän kuvan pitäisi olla kollaasin ensimmäisenä, sillä ennen leffaa käytiin testaamassa juuri kaupunkiim tullut Burger King. Oli kyllä herkkua. 3. Leffaan lähdössä ja kuva ajallisesti väärällä paikalla. 4. Aloitin lukemaan Hobittia uudelleen ja tarkoituksena on lukea se ennen leffaan menoa. Samalla herkuttelin lätyillä.

1. Tarviiko tätä edes selittää? Kuvan teksti kertoo kaiken.. 2. Koska Ossi ei voinut osallistua koulukisoihin, virittäytyi se tunnelmaan pikkusykeröillä. :D Noiden kanssa käytiin sitten pimeässä metsässä hauskalla lenkillä. 3. Ossin sykeröitä taas. Se sai myös ihanat vaaleansiniset rusetit niihin. Eikä olekin söpöt?! 4. Sunnuntai illan herkkuja tallityöpäivän jälkeen.

1. Maastokaveri Topi paketoitu viltteihin ja valmiina lähtemään retkelle. 2. Carter katselee, olisko mulla vaikka jotain herkkuja sairaslomalaiselle. 3. Kahvihetki shoppailujen lomassa. Kakunpala on hyvää vadelmasuklaakakkua. 3. Carterin kanssa kävelemässä ja testailemassa ravia yhtenä iltana.


Lopuksi vielä oikein hyvää alkanutta joulukuuta kaikille! :) Ja kiitokset kaikille uusille lukijoille, jotka olette blogiini liittyneet. On aina kiva huomata uusi nimi lukijalistalla. Kiitos siis piristyksestä ja tervetuloa seuraamaan hevoseselämääni. Olisiko teillä jotakin kehitysideoita tai postaustoiveita? Niitä saa jättää tuonne kommettiboxiin. :)
-Hanna

2 kommenttia:

  1. Ois kiva jos tekisit postauksen siittä miten susta tuli Topin hoitaja ja mitä teet sen kaa. Millä teet bannerit? Talvisempi banneri ois kiva + liityin lukijaks

    VastaaPoista