31. lokakuuta 2014

Lokakuu kuvina

Moikka! Kuukauden kuvat postaus tuleekin poikkeuksellisesti saman kuun aikana, eli tänään (okei, onhan seuraavaan kuuhun aikaa about puoli tuntia). Halusin postata jotain ja muut tekstit eivät ole vielä valmiita, joten päätin laittaa kuvat ja kertoa hieman kuulumisia. Huomenna tulee toivottu Myday-postaus työpäivästä tallilla ja ensi viikolla on luvassa kisapostausta Niihamasta. Tänään on viimeinen päivä lokakuuta, huh kun aika menee nopeaa! Olen ollut tällä viikolla tallilla töissä ma-to ja tehnyt 5,5-6 tunnin päiviä plus lisäksi ratsastanut muina päivinä paitsi torstaina. Maanantaina olin oikein kivalla maastolenkillä kaksistaan Topin kanssa ja huomenna mennää taas, mutta saadaan luultavasti seuraa. Valmentaja palasi parin viikon lomalta ja tiistaina oltiin sitten Carterin kanssa koulutunnilla, jossa teimme lisäyksiä käynnissä ja laukassa. Tunti meni varsin mukavasti, niinkuin myös keskiviikon estevalmennus. Parisen viikkoa hyppytauko (jos ei lasketa ilman satulaa pomppuja) ja oli taas niin mukavaa päästä hyppäämään kunnolla. Vihdoin myös pääsin harjoittelemaan sitä kolmoissarjaa Carterin kanssa! :) Meillä meni kivasti ja oltiin molemmat innoissamme hyppäämisestä. Tänään mulla oli ihan hevoseton päivä ja huomenna tosiaan töitä, tunti ja Topi. Sunnuntaina kauden viimeiset kisat kodin ulkopuolella. Peukut pystyyn!
-Hanna

1. Carterin kanssa laukkaradalla menemässä reippaasti ja maastoilemassa. Nyt rata on ihan huonona. :( 2. Syksy ja ruska tuli, nyt on suurin osa lehdistä jo maassa. 2. Topin kanssa kävelemässä kentällä, vaavi oli onnistunut pudotamaan kenkänsä.. 4. Kahvilla kotona.

1. Vietettiin kaverin kanssa leffailtaa, tehtiin pirtelöä.. 2. Ja katsottiin Nälkäpeli, joka kuuluu mun suosikkeihin. Ei oo enää montaa viikkoa Matkijanärheen! 3. Kotikisoissa napattiin Carterin kanssa ysikympistä sija 3. :) 4. Lehmä seuraili heppojen menoa kentällä ja päätin napata siitä kuvan.
1. Kylmä päivä tallilla ja maassakin jo valkoista. 2. #selfie 3. Syksyisen sumuinen takapiha jonakin aamuna muutama viikko sitten. 4. Ossin ja kavereiden kanssa retkellä. Tästä reissusta tuli kyllä hauskaa videomateriaalia! :D
1. Topin kanssa metsässä. Kuvauksen ajaksi herra malttoi olla kiskomatta mua joka puskaan ja mustikanvarvun perään. 2. Herkullinen suklaamurumuffinssi. 3. Kävin naapurissa pelaamassa pitkästä aikaa monopolia. Ensin meni hyvin, mutta sitten hävisin kaikki rahat ja jäin velkaakin muutaman miljoonan. 4. Carterin kanssa metsässä oman neljän päivän heppaloman jälkeen.

1. Carterin kanssa metsässä osa kaksi. 2. Mun lempparikissa! Pikku Rebecca. :) 3. Happy halloween! Tehtiin kaverin kanssa haamumuffinsseja.. 4. Ja käytiin katsomassa Dracula Untold. Oli aikas hyvä leffa ja pääosassa ihana Luke Evans. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti