24. lokakuuta 2014

Kuvia Carterin kanssa alkuajoilta

Nyt luvassa on toivepostaus, eli kuvapostaus kuvista Carterin kanssa meidän yhteisen taipaleen alkuajoilta. Paljon on kuvia, jotka ovat mun monilla tikuilla tai kadonneet kokonaan ja niitä en tähän valitettavasti saanut. Laitoin kuvat kahden kuvan kollaaseihin, ettei määrä paisuisi ihan mahdottomaksi, sillä kuvia kyllä löytyy! Toivottavasti joku jaksaa nämä katsella. :) Aika paljon tähän nimittäin tuli materiaalia ja kuvat ovatkin aikaväliltä 2008-2011. Kiitos vielä tästä ideasta ja muistakin ideoista, niitä saa edelleen laitella jos mieleen tulee jotakin kivaa! :) Jos oikein muistan niin kameran takana ovat olleet Kiti, Veera, Sini, Laura, Henna, Anette ja Paula.
-Hanna
Ps. Blogger heitti kuvat aivan epäjärjestykseen, mutta koska tein postauksen puhelimella, en jaksa alkaa laittamaan niitä uudelleen..!

1. Ihan ensimmäistä kertaa Carterin selässä! Alkeiskurssin ensimmäinen ratsastuskerta, kesäkuu 2008. 2. C alkoi jo esiintyä useamman kerran tuntilistassa mun kokohdalla hyvin nopeesti, syksy 2008.
1. Meidän vika 70cm luokka kisoissa ja sija 1. Kevättä 2011, tän jälkeen siirryttiin kokonaan 80 ja joulukuussa mentiin eka 90cm. 2. Syöttelemässä hyvin pitkäharjaista kaveria vuonna 2010.

1 ja 2. Meidän ensimmäisiä peltoiluja, vuosi taisi olla 2011.

1. Kesällä 2011 käytiin aika monessa Vilkun estevalmennuksessa, joista tykkäsin kovasti! Syksyllä aloitettiin sitten ihan oikeasti valmennukset. 2. Meidän eka 90cm ja saatiin sija 3! Tämäkin vuodelta 2011.

1. Vuonna 2010 aloin vuokrailla Carteria ja tässä ollaan muistaakseni ekoilla vuokrauskerroilla selässä. 2. Ensimmäiset koulukisat mentiin kn-specialia joulukuussa 2010.

1. Tää omasta mielestäni aika järkky kuva on luultavasti vuoden 2009 keväältä.. 2. Ja tämä suuri este hypättiin kun otin ratsastuksessa askeleen eteenpäin ja alotin toisen kurssitunnin viikossa, kesä 2009.1. Vilkun estevalmennuksessa jälleen kesällä 2011. 2. Koulutteeniä tai ainakin sen yritystä kesäisenä sadepäivänä pellolla vuonna 2011.

1. Alkuaikojen kaverikuva. 2. Jollakin tunnilla, turvaliivi ei kerro mitään sillä käytin sitä varmaan kaikilla tunneilla aluksi kun sain sen. Molemmat kuvat vuodelta 2009.

1 ja 2. Meidän ensimmäiset yhteiset kisat ja samalla mun ihan ekat! Jännitti aivan kamalasti ja esteet tuntuivat ylipääsemättömiltä muureilta, mutta hengissä ollaan edelleen ja tää on parasta. :) Verkassa myös putosin ekan kerran ja radan tuloksena oli 12vp, omien mokien takia. Hyvä mieli noista silti jäi.

1. Nää taitaa sitten olla meidän toiset estekisat ja luokkana edelleen 50-60cm. Nyt meni jo paremmin ja muistona onkin ruusuke puhtaasta radasta. 2. C söpöilee vuonna 08. Ja sen otsatukka on pidempi ja paksumpi kun nykyään! En tiedä mitä sille on tapahtunut, kun on nykyään sellainen pikku töyhtö vaan..

1 ja 2. Toista kertaa hyppäämässä maastossa ikinä, vuosi 2010. Pelotti ja jännitti sekä hyvällä että huonolla tavalla. Maastoesteet kiinnosti ja näytti hienolta ja hauskalta kun muut hyppäs niitä, mutta sitten kun itse piti niin jo oli vaikeaa ja raskasta. :D Ekassa kuvassa meidän ei tosiaan pitänyt hypätä paaleja, vaan vieressä oleva vene. C kuitenkin meni ohi vasemmalle ja eteen tuli toinen este josta se siten ponkaisi yli. Ja Alemmassa kielletään banketille varmaan kymmenettä kertaa, miten se olikaan noin vaikeeta sillon? :D

1 ja 2. Kesän riemuja vuosina 2011 ja 2010.

1 ja 2. Ja kesä jatkuu.. Kuvat vuosilta 2011 ja 2010. Ensimmäisessä ollaan ulkona nauttimassa ihanasta kesäpäivästä ja toisessa valmistaudutaan lähtemään uittaan.

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus ois kiva jos tekisit vapusta samanlaisen postaukse.

    VastaaPoista